Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاپور کردی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این بیماری فرد را از لحاظ روحی بیشتر تحت تاثیر قرار می دهد بطوریکه یک زن دارای احساسی مردانه می شود و یا بر عکس آن اتفاق می افتد.
وی با بیان اینکه از سال 90 تاکنون 9 بیمار دارای اختلال دو جنسیتی (تی اس) در این استان شناسایی شده ادامه داد: تغییر جنسیت چهار نفر از این افراد با حمایت مالی بهزیستی انجام و روند درمانی مابقی آنها در جریان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون بهزیستی ایلام اظهار کرد: بیشتر این بیماران به علت طرد شدن از خانواده ها و عدم پذیرش از سوی آنها بصورت خودمعرف به بهزیستی مراجعه کرده و این اداره کل در درمان این بیماران از طریق حمایت مالی مشارکت می کند.
کردی تاکید کرد: تغییر جنسیت بر خلاف عرف عمومی که فرد از روی علاقه این کار را انجام می دهد در واقع نوعی بیماری است که فرد باید تحت درمان قرار گرفته و با سیر مراحل درمانی از جمله رای دادگاه و غیره آنرا طی کند.
وی معتقد است: این بیماران به شدت به عمل جراحی نیاز دارند تا با پیدا شدن هویت واقعی و مشخص شدن جنسیت درگیری های درونی آنها کاسته و آرامش روحی را کسب کنند.
معاون امور اجتماعی بهزیستی ایلام با بیان اینکه آمار دقیقی از این بیماران در استان در دست نیست، یادآور شد: افراد دو جنسیتی که به این اداره مراجعه می کنند پس از پذیرش و تشکیل پرونده از خدمات مشاوره ای و مددکاری، ارجاع به روانپزشک، حمایت مالی برای جراحی و غیره برخوردار می شوند.
کردی گفت: اگرچه این سازمان برای درمان این بیماران کمک مالی پرداخت می کند ولی با توجه به اینکه هزینه عمل جراحی این بیماران به نرخ آزاد حساب و زیر پوشش بیمه نیست، افراد خیر می توانند در درمان این افراد مشارکت کنند.
وی تاکید کرد: با توجه به پر هزینه بودن جراحی این بیماران افراد خیر می توانند وارد کار شده و برای رفع مشکل جنسیتی این بیماران با بهزیستی مشارکت کنند.
به گفته کردی، هزینه جراحی این بیماران بالا و در برخی مواقع فرد تی اس مجبور به انجام چند مرحله جراحی می شود.
وی همچنین خواستار اصلاح نگاه مردم به این بیماران و پذیرش آنها شد و افزود: در درجه اول خانواده ها و در مرحله بعد جامعه باید این افراد را مورد پذیرش قرار داده چراکه به عنوان یک شهروند دارای حق و حقوقی در جامعه هستند.
به گزارش ایرنا، به افرادی تی اس یا اختلال دو جنسیتی گفته می شود که در حالتی میان دو جنس مذکر و مؤنث متولد شده باشد و بطور کلی یا جزئی اندام های تناسلی مردانه و زنانه داشته باشد.
به گفته بسیاری از پزشکان، جراحی آخرین راه علاج بیماران اختلال هویت جنسی است، ولی پس از رهایی از عمل چند ساعته و تولدی دوباره، تازه مشکلات بیشتری بر سر راه شان قرار می گیرد چرا که نه قبل از عمل و نه بعد از آن حمایت های درستی از این افراد صورت نمی گیرد.
امام خمینی(ره) در سال 1363 با صدور فتوایی، عمل تغییر جنسیت را مجاز اعلام کرد و این فتوا باعث شد که مریم ملک آرا، اولین ایرانی باشد که تغییر جنسیت دهد.
بر اساس آمار پزشکی قانونی از سال 1385 تا سال 1389 تعداد یک هزار و 366 جراحی تغییر جنسیت در ایران انجام شده که 56 درصد زن و مابقی مرد هستند.
طبق آمار رسمی در ایران بین 15 تا 20 هزار تراجنسی زندگی می کنند هر چند آمار غیررسمی این عدد را تا 150 هزار نفر نیز می دانند.
7171/6119
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: روز قدس تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی بهزیستی جنسیت درمان عمل جراحی روز قدس تلگرام نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۰۶۴۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند

دریافت 81 MB

به گزارش همشهری آنلاین دکتر سید مسعود داوودی، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه بقیه الله درباره بیماری که ترانه علیدوستی به آن مبتلا شده و بیماری سندرم DREES و درمان آن می‌گوید: DREES یک بیماری حساسیتی تاخیری است که با تغییرات پوستی، تغییرات احشاء داخلی و تغییرات سلول‌های خونی خود را نشان می‌دهد. شایع‌ترین علت بروز این بیماری، حساسیت‌های دارویی به داروهای ضد تشنج و آنتی بیوتیک‌ها هستند.

بیشتر بخوانید:

ترانه علیدوستی به این بیماری مبتلا شده است: سندرم درس (DRESS) | این بیماری چقدر خطرناک است و چگونه درمان می‌شود؟ نام بیماری سخت ترانه علیدوستی اعلام شد | اعلام آخرین وضعیت روند درمان بازیگر سرشناس تماس فوری علی دایی با ترانه علیدوستی | واکنش پدر بازیگر سرشناس به تماس شهریار خبر شوکه کننده درباره ترانه علیدوستی | مادر: برایش دعا کنید

این پزشک می‌افزاید: واکنش‌های دارویی با تاخیر ٢ تا ٨ هفته‌ای اتفاق می‌افتد و علایم بالینی ناشی از آن با ضایعات پوستی کهیر مانند و یا شبیه آبله مرغان بروز کند. همچنین ممکن است درگیری مخاط دهان بروز کند؛ اما از آن مهم تر، گرفتاری غدد لنفاوی به شکل گسترده است و درگیری مخاط داخلی بدن نیز ممکن است با علایمی شبیه به هپاتیت حاد بروز کند. مهم‌ترین اقدام در درمان این بیماری، قطع مصرف داروهای مشکوک و استفاده از کورتون‌های سیستمیک و یا سایر داروهای سرکوب سیستم ایمنی است. در موارد خفیف بیماری بهبود یابنده است. تشخیص زودرس بیماری در درمان آن بسیار موثر است. جزئیات را می‌بینید و می‌شنوید.

کد خبر 847602 برچسب‌ها خبر مهم چهره‌های مشهور بیماری - بیمارستان ترانه علیدوستی

دیگر خبرها

  • آزمایش خون ممکن است ام‌اس زودرس را تشخیص دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • امکان تشخیص ام‌اس زودرس با آزمایش خون
  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • لزوم توجه جدی به بزرگسالان اتیسم / برگزاری سومین رویداد «هم‌مسیر اتیسم»
  • شخصیت سالم یا ناسام؛ مساله این است؟
  • زخم‌های دیابت، کشنده‌تر از سرطان
  • شناخت زودهنگام اختلالات رشد، موثر بر عملکرد فردی و اجتماعی کودک در آینده
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص