Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، محسن ارشدزاده در نشست خبری به مناسبت هفته بهزیستی اظهار داشت: از 21 تیرماه هفته بهزیستی آغاز می‌شود و شعاری که برای این هفته انتخاب شده بالندگی و صیانت اجتماعی با توسعه‌ی به زیستن است. 

وی ادامه داد: برنامه‌های بهزیستی در این هفته افتتاح و بهره‌برداری از طرح‌های آماده بهره‌برداری که شامل 126 طرح است که از ابتدای امسال آغاز شده که شامل 78 واحد مسکن مددجویان و معلولان می‌باشد که 16 واحد مربوط به خانواده‌های دو معلول به بالا و 48 طرح در حوزه تخصصی به ارزش ریالی 115 میلیارد ریال است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل سازمان بهزیستی آذربایجان‌شرقی دیدار با مسئولین استان، خانواده مددجویان و همایش روز دختر را از دیگر برنامه‌های بهزیستی دانست و گفت: سازمان بهزیستی استان یک هزار نفر پرسنل مستقیم و هفت هزار نفر پرسنل غیر مستقیم در بخش‌های غیردولتی دارد که برای جامعه هدف خدمات ارائه می‌دهد.

وی افزود: در سال گذشته 380 میلیارد تومان اعتبار توسط دولت و 78 میلیارد تومان کمک‌های مردمی در جهت سلامت و حمایت اجتماعی برای جامعه هدف هزینه شده است.

ارشد زاده تاکید کرد: در سال 96 نزدیک به 350 طرح در استان به ارزش ریالی 300 میلیارد ریال به بهره‌برداری رسیده، همچنین از سال گذشته تا کنون میزان مستمری مددجویان 3 تا 4.65 برابر افزایش یافته است.

وی گفت: سال گذشته برای دومین سال متوالی اداره کل بهزیستی به عنوان دستگاه برتر در جشنواره شهید رجایی، برای سومین سال برگزیده مدیریت خدمات کسب و سال گذشته در جشنواره نماز و اوقات فراغت دستگاه برتر شناخته شده و همچنین رتبه یک کشوری در بحث مشارکت مردمی و روابط عمومی را کسب کرده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه در سال 95 بیش از 420 هزار نفر سالمند در استان وجود داشته است، تصریح کرد: 9 هزار نفر بیمار روانی مزمن در استان نیاز به خدمات بهزیستی دارند، همچنین در 80 مرکز توانبخشی هفت هزار نفر خدمات درمانی دریافت می‌کنند.

وی تصریح کرد: 16 هزار نفر معلول در استان سال گذشته مستمری دریافت کرده‌اند، 43 کاشت حلزون صورت گرفته و 3 هزار و 88 نفر دانش آموز معلول می‌باشند، همچنین 927 معلول ضایعه نخاعی در استان از خدمات بهزیستی بهره می‌برند.

ارشدزاده با اشاره به معافیت سربازی 290 نفر از خانواده معلولین و پلاک 138 خودرو نیز اذعان داشت: در حوزه معاونت امور اجتماعی 10 هزار خانواده زن سرپرست خانوار و همچنین 110 خانواده چندقلو مورد حمایت‌های سازمان بهزیستی استان قرار دارند.

وی ابراز کرد: چهار هزار نفر از زنان سرپرست خانوار تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی می‌باشند که 2هزار و 700 از آن تحت پوشش صندوق تامین اجتماعی و 2 هزار و 500 نفر تحت پوشش صندوق روستاییان و عشایر قرار دارند.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی عنوان کرد: در سال گذشته  تعداد اورژانس‌های اجتماعی از 5 به 16 اورژانس در شهرستان‌ها افزایش یافته و 17 شهرستان دارای پایگاه خدمات اجتماعی هستند. 

وی در خصوص آمار کودکان کار نیز افزود: 105 کودک خیابانی در سال 96 جمع آوری و ساماندهی شدند، همچنین 1هزار و 820 نفر کودک بی سرپرست یا بدسرپرست تحت پوشش بهزیستی قرار داشتند که 1 هزار و 540 نفر از آنان به کنار خانواده و آشنایانشان برگشتند.

ارشدزاده اظهار داشت: در سال گذشته 43 مورد فرزندخواندگی در استان رخ داده و در هزار مهدکودکی که در آذربایجان‌شرقی وجود دارد 3 هزار و 500 نفر مشغول به کار هستند.

وی گفت: 126 مرکز مشاوره و خدمات روانشناخی دولتی و غیر دولتی تحت نظر سازمان بهزیستی مشغول ارائه خدمات هستند، همچنین در بحث درمان معتادین 31 هزار و 500 نفر خدمات ترک اعتیاد دریافت کرده‌اند.

این مقام مسئول خاطرنشان ساخت:  در بحث توانمندسازی بهبودیافتگان سال گذشته به 800 نفر از افراد کمک صورت گرفته و 63 میلیارد ریال برای جامعه هدف اعتبار در نظر گرفته شده است.

وی آمار افراد مبتلا به ایدز در قالب باشگاه مثبت را 150 نفر دانست و گفت: همچنین در سال گذشته 90 مورد کودک آزاری، 215 اقدام و مداخله پیشگیری از خودکشی صورت گرفته که در سه ماهه اول سال 97 این آمار 63 مورد بوده است.

ارشدزاده آمار دختران فراری ساکن در خانه سلامت را 48 نفر خواند و گفت:این میزان در سه ماهه اول سال 97 نیز 28 نفر بوده است.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر تعداد افراد دارای اختلال هویت در استان توضیح داد: سال گذشته 28 نفر دارای اختلال هویت در استان تحت درمان قرار داشتند که از این تعداد 2 نفر موفق به انجام عمل جراحی شدند، همچنین در مرکز تی‌سی که در شبستر وجود دارد 150 خدمات دریافت می‌کنند.

وی در پایان خاطرنشان ساخت: هیچ کودکی در نوبت دریافت کاشت حلزون باقی نمانده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: کودک آزاری بهزیستی آذربایجان شرقی فرزند خواند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۳۵۶۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مازندران، ‌‌ مدیرکل بهزیستی مازندران ضمن گرامیداشت روز روانشناس و مشاوره ، با اشاره به نقش روانشناسان در ایجاد جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی، گفت: اکنون ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقاء توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و ... فعالیت دارد.

دکتر فریبا بریمانی به خدمات حضوری و غیر حضوری مشاوره و روانشناختی اشاره کرد و افزود: پارسال ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصان مراکز بهزیستی خدمات دریافت کردند و  ۱۹۴ هزارو ۵۶۸ نفر  هم در تماس با ۱۴۸۰ "صدای مشاور"، برای رفع مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانودگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی  از خدمات مشاوره تلفنی بهره‌مند شدند.

بریمانی، از ارائه آموزش به بیش از هشت هزار و ۳۰۰  جوان در آستانه ازدواج اشاره و خاطرنشان کرد: پارسال ۱۴ هزار و ۹۹ زوج مازنی برای افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌ها ودر کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند

مدیر کل بهزیستی استان ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴۰۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره‌مند شدند.

بریمانی،  انتخاب همسر و ازدواج را از بعد اجتماعی و فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر پارسال  از مراکز مشاوره سراسر استان برای ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به  خدمات مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: پارسال ۴۶ هزار و ۳۶۱ زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند که از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است و عمده‌ترین دلایل طلاق نیز عدم مسوولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سو ظن، خشونت و دخالت اطرافیان بود.

دیگر خبرها

  • فعالیت بیش از ۷۰ مرکز خدمات مشاوره‌ای در استان اردبیل
  • مقاومت فلسطین: تنها در صورت تغییرات اساسی پیشنهاد اسرائیل پذیرفته می‌شود
  • خدمات رایگان مشاوره ای به آحاد جامعه
  • ارائه ۸۲ تیم مشاوره به خانواده‌های شهدا و مجروحین حادثه تروریستی کرمان 
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • تسهیلات خاص برای خانواده‌های دارای فرزند چندقلو
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد